Shqipëria, pjesë e programit arsimor “Erasmus+”
Komisioni parlamentar i Ligjeve miratoi sot marrëveshjen ndërmjet qeverisë shqiptare dhe Bashkimit Europian për pjesëmarrjen e Shqipërisë në programin ‘Erasmus+’, që lidhet me arsimin, trajnimin, rininë dhe sportin.

Erasmus+’ është programi më i ri arsimor i BE-së, që synon modernizimin e sistemeve arsimore dhe përshtatjen e tyre me nevojat e tregut të punës, në një botë që ndryshon vazhdimisht.
Shtuar më 02/09/2014, ora 15:43
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori