Shpërthejnë infektimet në Berat: Mësues, mjekë, policë e punonjës preken nga COVID-19
Shpërthejnë infektimet edhe në qarkun e Beratit duke e bërë një ndër qarqet më të prekura në vend.

Burimet bëjnë me dije se në 24 orët e fundit, në qarkun e Beratit kanë dalë pozitiv një:

1 mjek në Qendrën Shëndetësore Nr.1;
1 mjek imazherist në Spitalin Rajonal Berat;
2 infermiere në Qendrën Shëndetësore Nr. 2;
1 punonjës në sh.a.Ujësjellës-Kanalizime Berat;
1 punonjëse në Pallatin e Kulturës;
1 sanitare në Këshillin e Qarkut Berat;
1 punonjës në Filialin e Postës Shqiptare;
1 specialist i teknologjisë së informacionit në bashkinë Berat;
1 polic në Burgun e Beratit;
1 inxhinier kimist në Doganën Beratsi dhe 2 elektriçistë.

Gjithashtu kanë rezultuar pozitiv 1 mësuese në shkollën 9-vjeçare në fshatin Otllaksi dhe 2 mësues në Urën-Vajgurore, respektivisht në shkollën 9-vjeçare “Koço Brisku” dhe në gjimnazin “Muhamerr Janina".

Shtuar më 21/11/2020, ora 20:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori