Shkatërrohet banda italo-shqiptare, 14 të arrestuar
Banda e cila pwrbwhej nga 14 anwtarw shqiptarw dhe italianw wshtw shkatwrruar nga policia italiane.

Ata merreshin me sasi të mëdha droge të llojit heroinë, marihuanë dhe kokainë.

Operacioni “Oqeani”, u krye nga financierët e tatimit të njësisë së Leçes dhe policisë së Gico, me koordinimin e ish-prokurorit Cataldo Motta dhe zëvendësprokurorit Guglielmo Cataldi. Ndërsa sot u dha dhe masa e dënimit për këtë grup, shkruan “Panorama”.

Të arrestuarit dhe masat dënimit:

Jozefit, Mero, 52-vjeç nga Cavallino, u dënuar me 9 vjet dhe 8 muaj burg.

Alessandro Scalinci, 32 vjeç nga Salento, u dënuar me 8 vjet burg.

Tommaso Danese, 40 vjeç (por rezident në Torino) u dënuame me 7 vjet burg.

Alessandro Quarta, 33-vjeçare nga Copertino, u dënuar me 6 vjet dhe 8 muaj burg.

Cristian Giannone, 41-vjeç nga Cavallino u dënua për 9 muaj (dënimit me kusht).

Davide Giovine, 38-vjeçare nga Statte, u dënua me 6 vjet e 10 muaj.

Gianluca Lore, 33 vjet nga Brindisi, 7 vjet dhe 8 muaj.

Krishterë Montanaro, 29-vjeç nga Tarantos, u dënua me 6 vjet dhe 8 muaj.

Marenglen Halka, 35, nga Fier, 14 vjet dhe 4 muaj burg.

Marjus Halka, 32 vjeç nga Fieri u dënua me 8 vjet dhe 4 muaj.

Hendri Kapllani, 29-vjeç nga Vlora, u dënua me 7 vjet e 10 muaj.

Viktor Shaolli, 32 vjeç nga Fieri, u dënua me 6 vjet burg.

Ermal Resulaj, 36-vjeçar, shqiptar që jeton në Parabita, u dënua me 5 vjet e 6 muaj.

Ervin Gerbaj, shqiptar 35 vjeçar (i pastrehë), u dënua me 15 vjet dhe 8 muaj.
Shtuar më 10/10/2017, ora 18:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori