Shitësit ambulantë bllokojnë trotuaret
Pushtimi i trotuareve nga shitësit ambulante ne kryeqytet vijon te jete nje nga fenomenet me shqetësues per banoret. Ky eshte imazhi i përditshëm, i rrugës “ 5 Maji”, ne hyrje te tregut te Medresesë, duke e kthyer kete zone ne nje nga akset per te renduara te Tiranës.


Jo vetëm produktet ushqimore qe tregtohen krijojnë kete situate, por edhe dyqanet me veshje e aksesore te ndryshëm i nxjerrin mallrat e tyre jashtë, deri ne rruge, duke zene hapësira te mëdha.Me shqetësuese dhe e vështirë behet situata per prindërit qe detyrohen te zgjedhin rrugën per te lëvizur karrocat e fëmijëve. /albeu.com/
Shtuar më 12/09/2013, ora 18:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori