Dorëhiqet Pëllumb Pipero
Drejtori i Politikave Shendetesore në Ministrine e Shendetesise Pellumb Pipero ka dhënë sot dorëheqjen nga posti.

Përmes një letre dorezuar ministrit të ri te Shendetesise, Halim Kosova, ai shprehet se doreheqja është një akt normalvjenkohen e duhur.

“Duke mos e konsideruar veten si “viktimë” të prishjes së një koalicioni deri tani shumë funksionues, të përligjur e të suksesshëm, por ndoshta jo të natyrshëm, e vlerësoj dorëheqjen time si një akt mëse normal, që vjen në kohën e duhur dhe njëkohësisht më krijon mundësinë dhe me jep privilegjin të vazhdoj t’ju shërbej qytetarëve si mjek në shërbimin e sëmundjeve infektive në QSUT, dhe studentëve si pedagog” thekson Pipero. /albeu.com/
Shtuar më 08/04/2013, ora 13:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori