Sërish tensione për Eni Çobanin, del një tjetër padi ndaj saj (DOKUMENT)

Pas shoqërimit të juristes së njohur Eni Çobani në Policinë e Gjirokastrës është zbuluar një tjetër padi ndaj saj.

Padia këtë herë është bërë në në Gjykatën e Tiranës në një nga të ftuarat e emisionit të Çobanit ‘ShihemiGjyq’.

Qytetarja Zoje Doda nga Tirana ka hedhur në gjyq Eni Çobanin, por edhe Autoritetin e Mediva Audiovizive më qëllim detyrimin e emisionitShihemiGjyq’ për të përgënjeshtruar transmetimin e datës 9 prill 2017, pasi nuk respekton të drejtat themelore të transmetimeve.

Paditësja nga Tirana nga Eni Çobani kërkon dëmshpërblim shëndetësor dhe moral për dëmet e shkaktuara ndaj saj.
Shtuar më 05/10/2018, ora 09:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori