Sequi: Respektoni të drejtat e komuniteteve dhe fëmijëve
Ettore Sequi
Kreu i delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Ettore Sequi u shpreh sot se respektimi i të drejtave të komunitetit rom dhe atij të LGBT-së, është shumë i rëndësishëm. Gjatë një takimi me shoqata të shoqërisë civile,

Sequi foli për rëndësinë e kujdesjes dhe masave lehtësuese për pjesëtarët e çdo komuniteti si romët dhe anëtarët e LGBT-së.


“Do të mundësojmë nxitje për punësim për personat me aftësi të kufizuar, mbrojtje për fëmijët me aftësi te kufizuar, mbrojtje të LGBT-së. Parimi i transparencës dhe trajtimi me paanshmëri është thelbësor. Inkurajoj të tregohet interes i mëtejshëm për bashkëpunim me ne në partneritet. 140 propozime deri tani për ne”, theksoi në fjalën e tij ambasadori Sequi. /albeu.com/
Shtuar më 03/02/2014, ora 13:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori