Senati mbështet protestën e studentëve të Ekonomikut
Senati Akademik i Universitetit të Tiranës mbështet protestat e studentëve e pedagogëve të Fakultetit Ekonomik kundër uzurpimit të hapësirave akademike. Përmes një vendimi, Senati Akademik i kërkon institucioneve qendrore dhe lokale që të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e territoreve universitare nga cënimi i tyre për interesa të ndryshme nga ato mësimore.

“Universiteti i Tiranës, si një i tërë, mendon që zgjidhja e problemit të uzurpimit të territoreve të Universitetit të Tiranës duhet të marrë fund njëherë e mirë. Kjo jo vetëm sa i përket krijimit të kushteve ose përmirësimit të studenteve që janë aktualisht në auditoret e UT, por është shumë e rëndësishme që të krijohet mundësia që nesër ne të krijojmë kushte akoma më të mira për brezat e rinj të studentëve”, thotë zv.Rektori i UT, Ervin Demo. ”, thotë zv.Rektori i UT, Ervin Demo. /albeu.com/
Shtuar më 12/09/2013, ora 18:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori