Sekuestrimi i 200 ha truall në Karaburun, ndalohen 3 shtetas të tjerë
Prokuroria e Vlorës bën me dije se ne vijim te hetimeve qe jane duke u zhvilluar nga ana e Prokurorise Vlorë, në bazë të cilit u sekuestruan 220 ha truall në Karaburun, mbi bazën e urdhrave të ndalimit të nxjerrë nga ana e Prokurorisë, mbrëmë janë arrestuar edhe tre të tjerë.

Në pranga u vunë Blerina Dhrami, ish-nepunese e ZVRPP Vlore. (aktualisht me funksion avokate ne qytetin e Vlores; Rajmond Mezi, personi ne emer te te cilit eshte regjistruar prona dhe Donika Besimaj, me detyre pergjegjese e arshives prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Vlore.

Sipas prokurorisë, personat e mesiperm jane ndaluar si te dyshuar per kryerjen e veprave penale te “Falsifikimi i dokumentave” e kryer me shume se nje here, ne bashkepunim, “Shperdorim detyre”, “Pastrimi i produkteve te vepres penale ose veprimtarise kriminale”, vepra penale te parashikuara nga nenet 186/2, 248, 287 te Kodit Penal. /albeu.com/
Shtuar më 02/06/2016, ora 08:44
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori