Sandër Lleshaj flet për problematikën në Skrapar: Të implikuar në nivele të ndryshme
Ministri i Brendshëm, Sandër">Sandër Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj ka folur nga Berati për drejtorinë e qarkut duke evidentuar të metat dhe problematikat e vendit.

Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj ka theksuar luftën kundër krimit si dhe kundër lëndëve narkotike dhe është ndalur tek komisariati i Skraparit.

Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj u shpreh se ka pasur element brenda radhëve të policisë që kanë shërbyer në favor të krimit.

"Ne dimë ta vlerësojmë strukturën e policisë në qarkun e Beratit. Ka pasur një vërejtje që vazhdojmë ta kemi në lidhje me Skraparin, e cila e ka gjetur dhe do vazhdojë të gjejë adresimin e duhur për të mos përsëritur asnjëherë në të ardhmen ngjarje të tilla që nuk na bëjnë mirë as ne. Ka patur të implikuarnivele të ndryshme, nga moskryerja e detyrës dhe më tej", tha Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj">Lleshaj.
Shtuar më 23/11/2020, ora 17:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori