Rusia, Sllovakia dhe Rumania nuk janë kundër pavarësisë së Kosovës, por ku
Albeu.com
"Ne jemi kundër imponimeve që po bëhen nga Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuarat të Amerikës për të pranuar kërkesat që e favorizojnë njerën palë, në këtë rast atë të shqiptarëve të Kosovës", ka thënë Andrej Drenov, shefi i Zyrës ruse në Prishtinë.Rusia, Sllovakia dhe Rumania nuk janë kundër pavarësisë së Kosovës. "Ne jemi kundër imponimeve që po bëhen nga Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuarat të Amerikës për të pranuar kërkesat që e favorizojnë njerën palë, në këtë rast atë të shqiptarëve të Kosovës", ka thënë Andrej Drenov, shefi i Zyrës ruse në Prishtinë. Ai bëri këto komente në një prononcim për Radio Kosovën. qik
Shtuar më 04/04/2007, ora 10:05
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori