Rezoluta e të verbërve
Shoqatat e të Verbërve në vendet e Ballkanit kanë hartuar një rezolutë të përbashket ku i parashtojnë kryeministrave të vendeve te tyre dhe kryetareve te delegacioneve të BE, hapat qe duhet ndermarrin qeverite e tyre per arsimin punesimin, kujdesin shendetesor dhe perfaqesimin per qytetaret e verber.


"Ne jemi te vendosur te gjithe se bashku ne Ballkan dhe ne Evrope qe mos te lejojme askend qe te na marre te drejten e perfaqesimit, qe te na perfaqesojne ata te cilet nuk jane si ne, qe te na perfaqesojne ata te cilet ofrojne sherbime. Motra dhe vellezer, sfidat tona te perfaqesimit dhe te ofrimit te sherbimeve do te mbeten te perhershme dhe ato jane te njejta ne te gjitha vendet", tha Sinan Tafaj, kryetar i Shoqatës së personave me Aftësi të Kufizuar. /albeu.com/
Shtuar më 16/10/2012, ora 16:49

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori