Raporti i DASH, Totozani: Gjendja reale
Igli Totozani
Avokati i Popullit, Igli Totozani u shpreh sot se raporti i Departamentit të Shtetit ishte një analizë e thelluar e problemeve të rënda në vend, në lidhje me respektimin e të drejtavenjeriut.


“Ne konstatojmë se raporti i Departamentit amerikan të Shtetit është një vlerësim dhe analizë e thelluar dhe e vërtetë e gjendjes së të drejtavenjeriut në vendin tonë, dhe se në të gjejnë pasqyrim të gjitha problematikat dhe shqetësimet e ngritura edhe nga institucioni ynë, si gjendja e komunitetit rom dhe atij egjiptian, problemet e personave me aftësi të kufizuara, gjakmarrja dhe pasojat e saj, gjendja e të drejtavenjeriut në vendet e kufizimit të lirisë, të drejtat e komunitetit LGTB, dhuna në familje e veçanërisht dhuna ndaj grave”, tha Igli Totozani, Avokat i Popullit. /albeu.com/
Shtuar më 22/04/2013, ora 16:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori