Rama flet para fëmijëve në Lezhë: E di që janë të bezdisshme maskat
Kryeministri Rama ka qënë prezent në një shkollë në një shkollë në Lezhë ku u ka folur fëmijëve për mbajten e maskave.

"Duhet të mos shmangin bezdinë jo të vogël të mbajtjes së maskës kudo jashtë shtëpisë, të ruajtjes së distancave, të mos shkuarjes në restorante e klube kur nuk është e nevojshme vërtetë, të shmangies së grumbullimeve dhe shëndetit të të tjerëve"- tha ndër të tjera Rama.

Fjala e Ramës:

Një mbyllje përsëri dot ishte shumë herë më problem dhe më tepër pasoja se mbyllja e parë, në të gjitha aspektet për të gjitha kategoritë. Këtë rrezik mund ta shmangim duke mos shmangur atë që duhet të bëjmë në të përditshmen tonë.

Duhet të mos shmangin bezdinë jo të vogël të mbajtjes së maskës kudo jashtë shtëpisë, të ruajtjes së distancave, të mos shkuarjes në restorante e klube kur nuk është e nevojshme vërtetë, të shmangies së grumbullimeve dhe shëndetit të të tjerëve. Pra të mbajmë maskën kudo, të lajmë duart dhe të ruajmë distancën.

Janë 3 gjëra të bezdisshme, por secili duhet të kuptojë se ka rëndësi ajo që bën ai. Pra nuk duhet thënë punë e madhe që nuk e mbaj maskën, punë e madhe se nuk laj duart apo mbaj distancën.

Kjo nuk është një lojë, as një grip i zakonshëm. Virusi mund të jetë fatal prandaj ta bëjmë këtë përpjekje të gjithë së bashku kështu që shumë mirënjohje për të gjithë mësuesit e Shqipërisë.
Shtuar më 19/10/2020, ora 16:46

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori