QSUT-ja shëmbëlltyra e degradimit të shtetit
Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza është shëmbëlltyrë e degradimit të shtetit shqiptar. Kështu u shpreh gjatë një takimi me mjekë dhe infermierë kryeministri Edi Rama i cili
nënvizoi se QSUT mund të konsiderohet si gjendra e kancerit të korrupsionit.


“Zor se gjendet në Shqipërinë e rrënimit ku rrënimi të jetë më i prekshëm sesa shëndetësia. Zemra e sektorit, qëndra e gravitetit të shëndetësisë, vendi ku kanë lindur dhe kultivuar vlerat, ku kanë bërë pediestral figurat historike të shëndetësisë shqiptare, hapësirat ku reforehen të gjithë sapo flitet për shërbim mjekësor shqiptar. Sot fatkeqësisht gjendet një shëmbëlltyrë e degradimit të shtetit shqiptar sesa ky spital që mund të konsiderohet një nga gjendrat e kancerit të korrupsionit” tha Rama. /albeu.com/
Shtuar më 07/10/2013, ora 13:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori