Punonjësit HEC-it të Banjës sërish në proteste
Rreth 600 punonjës të Hidrocentralit të Banjës kanë bojkotuar punën, duke qëndruar jashtë ambienteve të kantierit të firmës turke “Limak Age JV”, që po ngre veprën energjetike mbi lumin Devoll.

Ata kërkojnë kontrata kolektive me 8 orë punë, kushte më të mira, orët suplementare dhe rroga më të larta. Ndërkohë, përgjigja e kompanisë turke ka qenë tepër e ashpër, madje ka arritur të kërcënojë punonjësit.
Shtuar më 26/08/2014, ora 10:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori