Punavia: Qytetarët të respektojnë sinjinalistikën!
Bashkia e Tiranës vijon skemën në kuadër të punimeve në "Sheshin Skënderbej". Kjo skemë e re qarkullimit të mjeteve, bëhet për një qëllim të vetëm, për lehtësimin e trafikut.

Drejtori i Transportit dhe Lëvizshmërisë në Bashkinë e Tiranës Enton Punavija theksoi se këto masa merren për të lehtësuar sistemin e transportit publik. Në të njëjtën kohë, ai lëshoi apel për të gjithë qytetarët që të respektojnë sinjinalistikën rrugore.

Kjo është një skemë qarkullimi e cila lehteson sistemin e transportit publik.
Shtuar më 29/01/2011, ora 16:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori