PS publikon programin qeverisës (PROGRAMI I PLOTË)
Partia Socialiste sonte ka bërë publik programin e saj qeverisës për periudhën 2013-2017. Programin i koalicionit “Aleanca për Shqipërinë Evropiane”, është ndarë në 5 kapituj.

Në krye të programit qëndron “Integrimi në Bashkimin Evropian”, më pasj vjen “Shqipëria Evropiane”, “Shteti i së Drejtës”, “Zhvillimi Ekonomik” dhe në fund “Shërbimet Publike”.

“Procesi i anëtarësimit në Bashkimin Evropian është një objektiv kombëtar, në funksion të demokratizimit dhe transformimit të shoqërisë shqiptare, në përputhje me vlerat dhe parimet e Evropës së Bashkuar, për t’i dhënë fund kësisoj, një tranzicioni të pafund që nuk krijon institucione demokratike, modele zhvillimi të qëndrueshme dhe cilësi jete”, thuhet në programin qeverisës.

Më poshtë mund të lexoni programin politik të qeverisë së re ose t'a zbrisni në kompjuterin tuaj duke klikuar në linkun Download):

Shtuar më 11/09/2013, ora 01:00
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori