PS dhe PD nuk gjejnë konsensus për votimin elektronik
Partia Demokratike dhe Partia Socialiste nuk kanë gjetur konsensus për votimin elektronik.

Burime për News 24 nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thanë PS-ja nuk pranon që testimibëhet në Tiranë, Fier dhe Korçës.

Për shkak të kostos së lartë, PS pretendon që testimibëhet vetëm në një Zonë të Administrimit Zgjedhor (ZAZ). Ky testim sipas PS-së, mund të bëhet nga KQZ-ja

Ndërkohë, Partia Demokratike i qëndron variantit që testimibëhet në Korçë dhe në Fier.
Shtuar më 13/01/2021, ora 20:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori