Projektligji për importin e mbetjeve shqyrtohet sot në komisione
Projektligj për disa ndryshime në ligjin “Për menaxhimin e integruar të mbetjeve”, të ndryshuar shyrtohet sot në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin dhe Komisionin e Integrimit.

Komisioni i Mjedisit do të shqyrtojë sot edhe projektligjin “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Shtetit të Kuvajtit, për shkëmbimin ajror.
Ndërkohë në Komisionin e Ligjeve, do të shqyrtohet Projektligji “Për masat kundër financimit të terrorizmit”. /albeu.com/
Shtuar më 07/10/2013, ora 11:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori