Vetëm 50 vjeç, COVID-19 i merr jetën mamisë në Elbasan
Procesi zgjedhor në pikëpyetje
Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë i kërkoi sot politikës të plotësojë Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Nëpërmjet një deklarate ky koalicion thotë se procesi zgjedhor vihet seriozisht në pikëpyetje.


"Në kushtet kur KQZ funksionon e paplotë, kur Kolegji Zgjedhor është akuzuar nga forcat opozitare për qëndrim të njëanshëm dhe kur Gjykata Kushtetuese, në një vendim të marrë pak ditë më parë, i heq të drejtën vetes për të shqyrtuar ankimime lidhur me zgjedhjet, besimi i qytetarëve në forcën dhe zbatimin e ligjit si dhe në vetë procesin zgjedhor vihet seriozisht në pikëpyetje", thuhet në deklaratën e KVV. /albeu.com/
Shtuar më 30/05/2013, ora 14:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori