Probleme me pasurinë, KPK konfirmon në detyrë prokuroren Bejko
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka konfirmuar në detyrë prokuroren Dorina Bejko mëngjesin e sotëm.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstatoi pasaktësi dhe mospërputhje për likujditetet dhe burimin e krijimit të disa pasurive, ndërkohë që Bejko u vlerësua pozitivisht për figurën dhe profesionalizmin.

Ajo doli e pastër në tre shtyllat e vlerësimit, atë të pasurisë, të pastërtisë së figurës dhe të integritetit.

Dorina Bejko është drejtuese e Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pogradec Dorina Bejko.
Shtuar më 16/11/2020, ora 10:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori