Prezantohet propozimi per Kushtetuten e shtetit te ardhshem te Kosoves
Albeu.com
Grupi per studime juridike dhe politike do te beje sot prezantimin e propozimit per Kushtetuten e shtetit te ardhshem te Kosoves.Ky propozim eshte hartuar duke u bazuar ne nje studim te bere per te themeluar dhe vendosur nje sistem qeverises funksional dhe demokratik ndersa propozimi i eshte derguar edhe presidentit, kryeministrit,kryesise se Kuvendit dhe partive politike ne Kosove. R. Kosova
Shtuar më 01/10/2005, ora 20:35
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori