Plotësimi i formularit A1 dhe A1Z, afati deri më 20 mars
Data 20 mars është vendosur si afati i fundit i plotësimit të
formularëve A1 dhe A1Z, për kandidatët që përfundojnë maturën shtetërore ose që e kanë përfunduar atë për të marrë pjesë në provimet me zgjedhje.

Formularët A1 është i vlefshëm për maturantët që do të përfundojnë provimet e detyrueshme këtë vit, ndërsa formulari A1Z është formulari që u jep mundësi të regjistrohen në provimet me zgjedhje atyre kandidatëve që kanë shlyer provimet e detyrueshme vjet ose më parë.
Shtuar më 18/02/2013, ora 17:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori