PËRGJIMI 3/ "Tasi Lleshi nuk e shet votën me aq lekë! Leje të shkojë tek PD" (VIDEO)

Foto: Ilustrim
Në përgjimin e tretë të publikuar nga BILD, është kapur Arben Keshi, të cilin gazeta e cilëson si personin përgjegjës për blerjen e votave dhe një funksionar i PS-së.

Në këtë përgjim ata duket se komunikojnë për të blerë votat e një familjeje, e cila nuk bie dakord për çmimin e dhënë prej socialistëve.

Në këtë moment, Keshi thotë se duhet lënë të shkojë tek PD-ja.

PERGJIMI
Arben Keshi: Nga u zhduke?

0685922860: A u lodhe?

Arben Keshi: Ku shkove?

0685922860: Jam pak tek Tasia, këtu poshtë

Arben Keshi: Ku?

0685922860: Tasia

Arben Keshi: Ku?

0685922860: Tasie Lleshi

Arben Keshi: Po çfarë thotë?

0685922860: Nuk do ia Refiku

Arben Keshi: Po në rregull, mirë

0685922860: Ajo tha tek 30-ta, nëse nuk janë 30 nuk ashtu

Arben Keshi: Po lëre. Nëse nuk i duan lëre. Të shkojë tek PD-ja.

0685922860: Ok, mirë.
Chat Conversation End
Type a message...LINKU I BILD: https://www.bild">bild.de/politik/ausland/politik-ausland/wahl-manipulation-in-albanien-abhoer-baender-belegen-regierung-manipulierte-wahl-62666642.bild">bild.html
Shtuar më 17/06/2019, ora 15:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori