PËRGJIMI 16/ "Kam shitur votën, por dua ta shohësh që do votoj PS (VIDEO)
Në video përgjimin nr.16 të "BILD" është sërish biznesmeni Bekim Krashi, i cili bisedon me një person që e ka shitur votën dhe i kërkon mënyrën se si do ta konfirmojë.

Krashi i thotë se do të shkojë vetë e ta takojë nga afër.

PWRGJIMI NR.16

Votuesi: Mgjes

Bekim Krashi: Mgjes ca bëre, a u lodhe?

Votuesi: Asgjë, mirë

Bekim Krashi: Ha...?

Votuesi: Me çarë do të votojmë na?

Bekim Krashi: Kush?

Votuesi: Drini more jam

Bekim Krashi: Njëshi, njëshi, Drini

Votuesi: Me cfarë do votojmë, me cfarë do ta konfirmojmë votën?

Bekim Krashi: Nuk e di do të vij që të takoj nga afër

Votuesi: A do të vish?

Bekim Krashi: T'u ardh jam

Votuesi: Hajde pra hajde
Shtuar më 17/06/2019, ora 17:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori