PERGJIMET/ Habilajt flasin për pasurinë e Tahirit: Është i sertë
Akoma nuk është harruar skandali i madh me Habilajt dhe përgjimet e tyre, të cilat ishin kryetemë në media për një periudhë të konsiderueshme.

Ajo që në fakt shkaktoi një furtunë të vërtetë ishte përfshirja e mundshme e ish-minitrit Tahiri në këto përgjime dhe gjithashtu në trafikun e drogës.

Por në disa përgjime të reja audio të publikuara nga Politiko.al, mes Moisiut dhe Sabit bie në sy ndër të tjera, një pjesë ku përmendin se Tahiri është i sertë dhe i ligë.

Pjesa (II) e bisedës/ tekst
Moisiu: A të isha një muaj në vend të atij, a i zi…Një muaj. …
Sabi qesh

Sabi: Pse, ça ka më shumë ai, a të qivja. Pse ça ka më shumë ai? Ça ka bërë më shumë ai? Ja emrin ka, se lekë nuk besoj të ketë më shumë.

Moisiu: Te bukë e gojës do jetë, a të qivja…!

Sabi: Te bukë e gojës ai…lëre se ai për 6 muaj vete në Hënë. …

Moisiu: Ai, jo për 6 muaj, se nuk e di se çfarë mund të bëjë për 6 muaj: Ai për një muaj mund të ketë bërë…hiç hiç hiç…5 milion euro.

Sabi: Po ashtu i lë në fushatë ai, o Moisi!

Moisiu: Mirë, normale. Sabi: Ashtu i lë ato lekë ai. …

Moisiu: Fushata, një herë në katër vjet është,

Sabi…Ai nuk lë 20 milion euro në fushatë.

"Sa lekë ka bërë ai, për 6 muaj vete në Hënë. Po ashtu i lë në fushatë, ai, o Moisi!"

Sabi: Sa ngelën? Ngelën edhe 1 mijë euro? Hajde, t’i prishim dhe ato…

Moisiu: Jo ore, se kemi lekë…

Sabi: Lekë kemi, e di unë që kemi po…po mirë, hajt vemi se dua t’i marr asaj ndonjë gjë. Moisiu: Ahhhh…Marrim ndonjë gjë për vete. Të marr ndonjë kostum të mirë për vete.

Sabi: Çfarë kostumi, kshu serioz?

Moisiu: Serioz.

Sabi: Eëë

Moisiu: Serioz, serioz…Pse, ça ka më shumë Saimir Tahiri se ne, a të qivja! (Qeshin)

Sabi: Ça ka o? Ja urdhro, ta bëjë këtë punë Saimir Tahiri, e bën dot?

Moisiu: I ha mutin! (qeshin të dy)

Sabi: Po ne, a i zi, e bëjmë dot atë që bën ai? Moisiu: Aa se bëjmë dot, a i zi. …..

Moisiu: A të isha një muaj në vend të atij, a i zi…Një muaj. …

Sabi qesh Sabi: Pse, ça ka më shumë ai, a të qivja. Pses ça ka më shumë ai? Ça ka bërë më shumë ai? Ja emrin ka, se lekë nuk besoj të ketë më shumë.

Moisiu: Te bukë e gojës do jetë, a të qivja…!

Sabi: Te bukë e gojës ai…lëre se ai për 6 muaj vete në Hënë. …

Moisiu: Ai, jo për 6 muaj, se nuk e di se çfarë mund të bëjë për 6 muaj: Ai për një muaj mund të ketë bërë…hiç hiç hiç…5 milion euro.

Sabi: Po ashtu i lë në fushatë ai, o Moisi!

Moisiu: Mirë, normale. Sabi: Ashtu i lë ato lekë ai. …

Moisiu: Fushata, një herë në katër vjet është,

Sabi…Ai nuk lë 20 milion euro në fushatë.

Sabi: E pe ti qysh tha ai. 10 mijë euro janë pak tha për nipçen që të rrijë në punë. 10 mijë euro në muaj. …Ai do na duhet ne, po është tip i thartë ai, është tip i lig ai nipçja.

Moisiu: Le të jetë tip i lig ai. Me ne s’ma mer mendja të bëjë tipin e lig.

Sabi: Ore, është puna të mos nxjerrë fjalë pa…Edhe për atë…Mos të nxjerrë emrin… …(njëri pështyn).

"Sa lekë ka bërë ai, për 6 muaj vete në Hënë. Po ashtu i lë në fushatë, ai, o Moisi!" “Se mos na nxjerr ai se është tip i lig”.

Moisi Habilaj: E bën ai po… Moisiu: Emrin se nxjerr ai, se sa të dal unë…bythëq….kush e ka shënuar emrin?

Sabi: Ore, mos nxjerr emrin se i dhashë lekë atij.

Moisiu: Eëë? Jo, a të qivja!

Sabi: Se do na hajë k…ne të na nxjerrë emrin. Sikur qysh…sikur jemi sterilë ne. Do na njollosë biogranë ai.
Shtuar më 15/01/2018, ora 22:29
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori