PËRGJIMI 10, Gjiknuri: "Po të nis disa çuna aty, të jenë për çdo rast"
Gazeta e madhe gjermane Bild">Bild publikon përgjime të reja nga dosja "339".
Protagonist në përgjime janë ish-Ministri Damian Gjiknuri dhe drejtori në Ministrinë e Brendshme, Arben Keshi.

Ministri Damian Gjiknuri ka vënë në dispozicion të drejtorit Keshi një grup të njohur kriminelësh, 'djem problematikë" sic i quan ai të përdoren nëse e kërkon situata.

Ministri Damian Gjiknuri është në bisedë me Arben Keshin, drejtorin e qendrës për të huajt ilegalë në ministrinë e Brendshme në Shqipëri.

Ministri Energjisë i konfirmon drejtorit se i ka dërguar një minibus me disa 'djem problematikë" (persona me rekorde kriminale, për ta shoqëruar atë dhe t'i ketë ata në rast se i duhen.
Damian Gjiknuri: Ça bëhet?

Arben Keshi: Asgjë

Damian Gjiknuri: Ndonjë shqetësim?

Arben Keshi: Po duhet të vijnë tani këto deputetët se kanë ardhur këto të PD

Damian Gjiknuri: Po do vijnë. Tani do vijnë se si duket fjetën i çik se kanë qenë gjithë natën aty. Tani do vijnë.

Arben Keshi: Nuk kam fjetur fare

Damian Gjiknuri: E di, e di. Ja tani do vijnë.

Arben Keshi: Që të vijnë të dalin nëpër qendrat

Damian Gjiknuri: Patjetër.

Arben Keshi: Se edhe vëzhguesit e atyre janë nga rrethet, askush nuk i njeh

Damian Gjiknuri: E di, e di. Ashtu i kanë sjellë ata se nuk kanë besim tek ata të vetët. Unë do të çoj disa çuna ti kesh aty, një furgon të jetë aty."

Arben Keshi: Mirë

Damian Gjiknuri: Po i nis disa që të jenë aty, do vijnë tek shtabi jot. Të jenë për çdo rast. Të mos dalin sepse janë nga ata tipat problematikë por gjithsesi të jenë aty për çdo rast.

Arben Keshi: Mirë.Shtuar më 17/06/2019, ora 16:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori