Perfundon misoni i eksperteve te BE-se ne Shqiperi
Albeu.com
Përfundon misoni i ekspertëve të BE-së për vëzhgimin në terren të plotësimit të kushteve të mbetura për liberalizimi e vizave. Ekspertët e BE verifikuan në terren nëse Shqipëria ka arritur të zbatoje strategjinë ...... që mbeshtet riintegrimin e shqiptarëve të riatdhesuar, zbatimin e kuadrit ligjor dhe forcimin e kapaciteteve të tij në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit, si dhe implementimin efikas te sekuestrimit te pasurive kriminale.
Shtuar më 15/07/2010, ora 16:13
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori