Parkingu në sheshin "Italia", ndryshon skema e qarkullimi të mjeteve
Pëlqej
Fillimi i punimeve për ndërtimin e parkimit nëntokësor tek sheshiItalia” do të ndrzshojë skemën e qarkullimit pranë stadiumit Qemal Stafa. Ishte Drejtoresha e Drejtorisë së Transportit dhe Lëvizshmërisë në Bashkinë e Tiranës, Nerejda Hoxha, ajo e cila ka sqaruar mbi skemën e re të qarkullimit.


“Me fillimin e punimeve për ndërtimin e parkimit nëntokësor tek sheshiItalia”, Bashkia e Tiranës do të vërë në zbatim një skemë të re të qarkullimit të mjeteve në këtë zonë. SheshiItalia” do të jetë i bllokuar përgjatë gjithë kohëzgjatjes së punimeve. Mjetet do të kalojnë mbrapa stadiumitQemal Stafa”, në rrugën “Dervish Hima”, për tu lidhur pastaj me rrugën e “Elbasanit”. Rruga mbrapa stadiumitQemal Stafa” dhe “Dervish Hima” do të jenë me dy sense dhe me ndalim qëndrimi 24 orë, u shpreh ajo. /albeu.com/
Shtuar më 28/04/2012, ora 16:10
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori