Paratë e grabitura në BSH mund te kenë perfunduar në Greqi
Pëlqej
Paratë e grabitura në Bankën e Shqipërisë mund të jenë depozituar në bankat greke. Sipas përgjigjes së mbërritur në Prokurori nga zyrtarët e sistemit elektronik TIMS, ka konfirmohet se Dorian Çollaku, Drejtori i Emisionit, ka lëvizur plot 30 herë në drejtim të Greqisë.

Sipas prokurorëve lëvizjet e Çollakut kanë qënë dhe në drejtim të Turqisë, Maqedonisë, Italisë, Malit të Zi, Kosovës deri në Gjermani. Por ajo që u bëri më tepër përshtypje hetuesve të njësisë Task-Forcë, ka qënë intesiteti i madh i lëvizjeve të Çollakut në drejtim të Greqisë.
Shtuar më 14/08/2014, ora 08:48
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori