Nis sot sezoni i provimeve, maturantët zhvillojnë testin e gjuhës së huaj
Sot maturantët do t’i nënshtrohen testit provimit të parë, që përkon me atë në Gjuhën e Huaj.

Janë rreth 31 mijë maturantë që do të testojnë njohuritë e tyre në gjuhët e huaja. Testimi nis në orën 10:00 dhe zgjat për 2 orë.

Nga sot deri në 18 qershor maturantët do i nënshtrohen 4 testeve: në lëndën e gjuhëshuaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, matematikës dhe lëndës me zgjedhje. Për maturën e parë që po zhvillon provimet në kushtet e pandemisë së koronavirusit, Ministria e arsimit ka hartuar një rregullore të posaçme.

Ndërkohë më datë 11, maturantët do të japin provimin e Gjuhës Shqipe, ndërsa më datë 15 qershor provimin e Matematikës. Në fund të sezonit, më datë 18 maturantët japin provimin e lëndës me zgjedhje.

Shtuar më 08/06/2020, ora 08:46

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori