Nis seanca, LSI-së nuk i intereson PD por merr pjesë
Ka nisur seanca parlamentare e njoftuar për sot në orën 10:00. Kryetari i Parlamentit Gramoz Ruçi ka lexuar rendin e ditës dhe listën e deputetëve që kanë kërkuar fjalën për projektligjin e parë në shqyrtim, Projektligji “Për kontrollin shtetëror të transferimeve ndërkombëtare të mallrave ushtarake dhe të artikujve e teknologjive me përdorim të dyfishtë.

Deputetët e PD-së nuk kanë hyrë në seancë, ndërsa ata të LSI-së kanë vendosur të marrin pjesë. Ndvrkaq, deputeti Luan Rama ka marrë fjalën për diskutim.

Në pikën 6 të rendit të ditës është ligji i kundërshtuar më fort prej saj, ai i statusit të gjytarëve dhe prokurorëve që kërkon votim me 3/5.
Shtuar më 23/07/2018, ora 10:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori