Ngrihet Bordi i Monitorimit të Medias për zgjedhjet
Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve tema e sotme e diskutimit do të jetë ngritja e Bordit të MonitorimitMedias. Në faqen zyrtare të KQZ-së thuhet se do të flitet gjithashtu edhe për regjistrimin e subjektit zgjedhor të Partisë Aleanca Popullore.

Sipas p. vendimit për Bordin e MonitorimitMedias, Bordi krijohet 40 ditë para datës së zgjedhjeve dhe do të përbëhet nga shtatë anëtarë. Selia e tij do të jetë AMA, ku dhe do të bëjnë monitorimin e zbatimit të dispozitave të Kodit Zgjedhor për fushatën zgjedhore në radion dhe televizionin publik dhe ato private. /albeu.com/
Shtuar më 03/05/2013, ora 10:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori