Nesër provimi i parë i maturës
Rreth 45 mijë maturantë do t’i nënshtrohen nesër provimit të parë të detyruar, atë të gjuhës së huaj. Maturantët do të japin një nga provimet me Anglishtes, Italishtes, Frëngjishtes dhe Gjermanishtes.


Testi për provimin e gjuhës së huaj do të përmbajë 25 pyetje, nga të cilat 13 do të jenë me përgjigje alternative, që vlerësohen me 1 pikë secila (13 pikë gjithsej) dhe 12 pyetje me zhvillim, të cilat vlerësohen me 37 pikë. Testi vlerësohet maksimalisht me 50 pikë. /albeu.com/
Shtuar më 15/05/2014, ora 17:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori