Në krah me flamurin shqiptar, dëbohet dhe gjobitet shqiptari në Malin e Zi
Shqiptari Irfan Domnori 64 vjec nga Shkodra Republika e Shqipërisë, e presin ditë të vështira.

Kjo pasi Policia në Tivar paraqiti kërkesë për fillimin e procedurave të dëbimit të tij nga Mali i Zi dhe gjobë.

Shtetasi nga Shqipëria u dënuar me gjobë prej 300 eurosh, si dhe masën e dëbimit të shtetasit të huaj nga teritori i Malit të Zi me kohëzgjatje prej një muaji.

Irfan Domnori dje, në të XIII-in vit jubilar të Ditës së gështenjës ka prishur ligjin dhe rendin duke valëvitur flamurin e Republikës së Shqipërisë”, thuhet në deklaratë.

Kujtojmë se dje në Ostros të Krajës u mbajt ”Dita e geshtenjës” një manifestim tashmë tradicional ku morës pjesë një numër i madh qytetarëve nga Ulqini, Ana e Malit, Shkodra, Tuzi por edhe më gjërë.

Shtuar më 17/11/2019, ora 20:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori