Ndryshon matura shtetërore
Vitin e ardhshëm shkollor, të gjithë maturantet do t’i nënshtrohen katër provimeve, brenda një peridhe te shkurter kohore. Maturantet do te testohen per dy provimet e detyruara dhe dy me zgjedhje, dhe ne fund do te marrin diplomen e matures shteterore.

Specialistet po mendojne qe maturantet te testohen edhe per gjuhen e huaj, duke i cuar ne pese provimet e detyrueshme. Ne baze te pikeve qe do te marrin ne keto provime maturantet fitojne edhe te drejten e studimit. (albeu.com)
Shtuar më 06/11/2010, ora 16:34
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori