Ndryshojnë tarifat për vizat amerikane
Nga 12 shtatori 2014, Ambasada Amerikane në Tiranë do të aplikojë tarifa të reja për vizat për disa kategori. Sipas një njoftimi të ambasadës, tarifat për kategoritë e njohura, të tilla si vizat turistike B1/B2 dhe vizat studentore F-1 nuk do të kenë ndryshim.

Ndërkohë që për tarifat për vizat e fejesës K-1, tarifat e paguara nga sponsorët për vizë emigrimi në SHBA, dhe për disa kategori të tjera vizash jo-emigruese, do të ndryshojnë pak. /albeu.com/


Shtuar më 05/09/2014, ora 10:22
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori