Ndryshojnë rregullat e punësimit në administratë
Pëlqej
Qeveria ka ndryshuar rregullat e miratuara në vitin 2000 për punësimet në administratën publike. Tashmë një person që do të këtë titullin 'doktor' do të marr pikët maksimale në provimin me gojë.

Sipas vendimit do të jenë 70 pikë për testin me shkrim, 10 pikë për përvojën në punë të kandidatit dhe kualifikimet afatshkurtra, 12 pikë për diplomën e programeve "Studime specializuese afatgjata", specializimet apo kualifikimet postmaster apo të barasvlefshme me to, sipas legjislacionit të arsimit të lartë dhe njohjes, rast pas rasti, nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës dge 8 pikë për aftës të veçanta profesionale. /albeu.com/
Shtuar më 19/04/2012, ora 19:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori