Misioni i FMN-së javën e ardhshme vjen në Tiranë
Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) vjen jav;n e ardhshme në Tiranë për të kryer vizitën e rregullt në çdo 3-mujor. Ky mision do të vlerësojë përmbushjen e objektivave dhe performancën e qeverisë shqiptare.

Kjo vizitë kryhet në bazë të marrëveshjes së huasë prej 295 milionë SDR, që FMN ka nënshkruar me qeverinë shqiptare në muajin shkurt. /albeu.com/
Shtuar më 23/08/2014, ora 13:11
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori