Ministri i Brendshëm i Holandës jep shpresa: Krimet e shqiptarëve janë ulur
Populistët holandezë sot kanë kërkuar nëpërmjet parlamentit viza për shqiptarët në mes të fushatës zgjedhore me pretekstin e krimit të organizuar.

Por si është shprehur ministri i Brendshëm holandez për këtë cështje? Ai ka rrëzuar populistet duke nxjerrë shifrat zyrtare të personave të dyshuar shqiptare, që janë nga viti në vit në ulje. Në vitin 2016 ishin 710 persona të dyshuar shqiptare, në vitin 2017 janë 499 dhe në vitin 2018 janë 476. Pra shifrat janë cdo vit në rënie, që tregon se argumenti i populisteve bie dhe se loja e tyre është politike.

Shtuar më 16/04/2019, ora 21:36
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori