Meta merr pjese në konferencen e Kryetareve të Parlamenteve të Ballkanit Perendimor
Ilir Meta
Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta merr pjesë në konferencën e gjashtë të Kryetarëvë të parlamenteve të Ballkanit perëndimor, organizuar me iniciativën e Kryetarit të Parlamentit të Hungarisë, z. László Kövér,.


Integrimi i vendeve të Ballkanit perëndimor ne BE, resultatet dhe aspiratat si dhe bashkëpunimi i vendeve të rajonit mbi politikat e sigurisë se rajonit janë dy temat në të cilat do fokusohen punimet e konferencës. Kryetari i Kuvendit të Shqipërise do jetë folës kryesor në seancën e dytë të punimeve me temë: “Bashkëpunimi mbi Politikat e Sigurisë në Ballkanin Perëndimor: Kontributi për Stabilitetin Evropian”.Gjatë punimeve të konferencës, pritet që Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, të zhvillojë një sërë takimesh me homologët e tij të rajonitBallkanit perëndimor.
Shtuar më 08/10/2013, ora 18:04
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori