Meta dekoron me titullin "Mjeshtër i Madh" 4 mundësit e shquar
Presidenti Ilir Meta ka dekoruar mundësit e shquar Fuat Brahi, Alfred Bardeli, Shkëlqim Troplini dhe Hysen Omi me Titullin e lartë “Mjeshtër i Madh”.

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës SH.T.Z. Ilir Meta dekoroi katër mundësit e shquar Fuat Brahi, Alfred Bardeli, Shkëlqim Troplini dhe Hysen Omi me Titullin e lartë “Mjeshtër i Madh’’.

Kreu i Shtetit e vlerësoi z.Fuat Brahi, me motivacionin: “Në shenjë vlerësimi për veprimtarinë e shquarsportin e mundjes së lirë, sportist i Klubit sportiv ‘Teuta’ dhe Ekipit Kombëtar. Sportist kampion dhe trajner i rezultateve në arenën kombëtare dhe ndërkombëtare.”

Trajneri dhe kampioni i mundjes klasike z.Hysen Omi u dekorua me motivacionin “Në shenjë vlerësimi për punën e palodhur dhe rezultatet e larta në mundjen klasike. Sportist e trajner i talentuar, me rezultate të shkëlqyera, të arritura në veprimtaritë kombëtare dhe ndërkombëtare”.

Mundësi i shquar, z.Alfred Bardeli, ju akordua Titulli i lartë, me motivacionin “Në shenjë vlerësimi për veprimtarinë e shquarsportin e mundjes. Sportist i talentuar me rezultate të larta të arritura në veprimtarinë kombëtare dhe ndërkombëtare”.

Ndërsa sportistit të mirënjohur, z.Shkëlqim Troplini, Titulli “Mjeshtër i Madh” ju akordua “Për kontributin dhe talentin e spikatur në arritjen e rezultateve të larta në sportin e mundjes së lirë, me ekipin sportin ‘Teuta’, si dhe në përfaqësimin me denjësi të Shqipërisë në arenën ndërkombëtare”.

Shtuar më 24/01/2021, ora 13:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori