Mesazhet mes Habiljave, si merreshin vesh kur lëviznin drejt Shqipërisë
Përvec përgjimeve në makinën e Habilajve, janë zbuluar edhe mesazhe telefonike mes anëtarëve të bandës.

Para se pjesëtarë të bandës së Habilajt të bënin rrugë drejt Shqipërisë, jepnin dhe merrnin informacione me Florian Habiljan, i cili ndodhej në Shqipëri.

Në dosjen italiane, pjesë e përgjimeve mes tyre janë edhe këto mesazhe, kur Sabaudin Celaj njofton Florian Habilajn se do nisen.

Përgjimet

Sabaudin Celaj, mesazh Florian Habilajt: Unë dhe ky do nisemi tutje, të tjerët…

Sabaudin Celaj, SMS Maridian Sulajt: Je shumë larg?

Sulaj: Rrugës jam

Sulaj, Florian Habilajt: I thuaj pufkës të shikoj njëherë kohën këtej se jan thjer të gjith me mut

Florian Habilaj: Mir ini vet ka shum përmbytje?

Maridian Sulaj: Shumë shumë?

Florian Habilaj: të kushua

Maridian Sulaj: I pe aty ti

Florian Habilaj: nuk po jep gjë

Maridian Sulaj: Po ca k*rin me thua

Maridian Sulaj prapë SMS Habilajt: Shiko te fshati I llafazanve

Maridian Sulaj: Hë ore

Florian Habilaj: nuk po jep gjë

Maridian: Lëre vari k*ret ka mbaruar cdo gjë nga kushua e me radhë

Florian Habilaj SMS Sabaudin Celajt: Ikët ju?

Sabaudin Celaj: Akoma se nuk jemi bër bashk akoma do të them më vonë

Florian habilaj: Po kushua mirë është

Sabaudin Celaj: Do të sqaroj pak më von

Sabaudin SMS Maridianit: Po vini?
Shtuar më 29/10/2017, ora 21:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori