Mediu; Ndëshkim ndaj ndotësve të mjedisit
“Menaxhimi i mbetjeve është një problem serioz por ka ardhur koha që të percaktojme pergjegjesit cdo qytetar dhe biznes që ndot mjedisin duhet ndeshkuar”, - kështu deklaroi Ministri i Mjedisit Fatmir Mediu ne konferencen kombetare për "Menaxhimi i Mbetjeve nga Ndergjegjesimi ne
Veprime Praktike".

Ndërsa ministri i Turizmit dhe Kultures Aldo Bumci tha se duhet të ndergjegjesohemi dhe të dimë se si të sillemi me mjedisin. Kjo konference u organizua nga Instituti i Kerkimeve Urbane, Ambasada Hollandeze dhe ajo Gjermane. Ky aktivitet vjen ne vijim te fushates se ndergjegjesimit te eksperiences praktike per nje ambjent sa me te paster dhe nje zhvillim turistik sa me te qendrueshem. /albeu.com/
Shtuar më 29/05/2012, ora 17:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori