Më të varur se nga droga! Dy popujt më pijanece në të gjithë botën
Nuk kishte si të ndodhte ndryshe. Anglezët dhe skocezët janë popujt më "pijanecë" për vitin 2020">2020.

Ky konstatim ka dalë nga Anketa Globale e Barnave (GDS), që në fakt thotë se problemi me pijen në Britani është më i rëndë sesa përdorimi i ndonjë lloj droge.

Më shumë se 5% e njerëzve nën 25 vjeç në Mbretërinë e Bashkuar raportuan se kishin kërkuar trajtim spitalor pasi ishin dehur, krahasuar me një mesatare globale prej 2%.

Sondazhi mori në pyetje më shumë se 110 mijë njerëz rreth globit, duke përfshirë 5,283 në Mbretërinë e Bashkuar, në një periudhë tre-mujore nga nëntori 2019 deri në shkurt 2020">2020, para pandemisë së koronavirusit.
Shtuar më 25/01/2021, ora 16:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori