Me shkarpa në krah për të ngrohur nxënësit, mësuesi nga Pogradeci prek rrjetin
Shumë nga shkollat nëpër fshtrat shqiptarë vuajnë për ngrohje dhe këtyre ditëve të acarta e vetmja mënyrë që nxënësit të ngrohen është ndezja e zjarrit.

rrjet ka qarkulluar fotoja e një mësuesi nga Mokra, Pogradec i cili mban në krahë një grumbull shkarpash të cilat i çon në shkollë për të ngrohur nxënësit.

Një veprim i tillë është mbështetur shumë në rrjet, duke e quajtur mësuesin një hero të heshtur.

Shtuar më 19/01/2021, ora 09:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori