Më në fund pak dritë, Ambasada Amerikane jep lajmin e mirë për njerëzit e dhunuar
Pëlqej
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka dhënë një njoftim , kur sipas saj viktimat e dhunës mund të marrin ndihmë nga SHBA, pavarësisht statusit të tyre të emigrimit.

“Nëse doni të emigroni në Shtetet e Bashkuara për të jetuar përgjithmonë, duke ndjekur ligjet amerikane të imigracionit ne ju mirëpresim.

Ne duam që ju të dini, në të gjitha rrethanat, dhuna në familje, sulmet seksuale dhe abuzimi i fëmijëve janë të paligjshme në Shtetet e Bashkuara dhe garantohen me ligj.

Të gjithë viktimat e dhunës në familje, pavarësisht nga statusi i imigracionit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë”- thuhet ndër të tjera në njoftimin e Departamentit Amerikan.

Për më shumë informacion vizitoni: https://goo.gl/1wt3re
Shtuar më 07/12/2017, ora 17:27
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori