Maturantët japin provimin e gjuhë-letërsisë, sezoni i dytë
U zhvillua sot provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë për maturantët, sezoni i dytë. Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, ministrja e Nikolla ka uruar të gjithë maturantët, duke konsideruar një shans të dytë për njohuritë e tyre.

Provimet e detyruara siç është dhe provimi i gjuhës së huaj do të përmbajnë 25 pyetje, nga të cilat 13 pyetje do të jenë me alternativa që do të vlerësohen me 13 pikë dhe 12 pyetje do të jenë me zgjidhje që do të vlerësohen me 37 pikë.
Shtuar më 13/09/2014, ora 12:41
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori