Matura Shtetërore, publikohen përgjigjet e sakta të provimit të Matematikës
Publikohen përgjigjet e saktaprovimitMatematikës për Maturën Shtetërore 2018. Testimi u zhvillua ditën e sotme, ndërsa Ministria e Arsimit ka publikuar tezat sesi duhet të ishin dhënë përgjigjet e sakta nga maturantët.

Testi kishte 25 pyetje, nga të cilat 13 kërkesa ishin me përgjigje alternative, që vlerësohet me nga 1 pikë secila, dhe 12 pyetje ishin me zhvillim.
Shtuar më 13/06/2018, ora 21:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori